Babagan JCT

Babagan Kita

Taizhou Jingchuan Electronic Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi budaya sing spesialisasine ing produksi, penjualan, lan sewa kendaraan pariwara LED, kendaraan publisitas, lan kendaraan panggung seluler.

Taizhou Jingchuan Electronic Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi budaya sing spesialisasine ing produksi, penjualan, lan sewa kendaraan pariwara LED, kendaraan publisitas, lan kendaraan panggung seluler.

Perusahaan kasebut didegaké ing taun 2007. Kanthi taraf profesional lan teknologi diwasa ing kendaraan pariwara LED, treler publisitas LED lan produk liyane, kanthi cepet muncul ing bidang media seluler ruangan lan dadi pelopor kanggo mbukak industri kendaraan pariwara LED ing China. Minangka pimpinan kendharaan media LED China, Taizhou Jingchuan mandhiri ngembang lan nikmati luwih saka 30 paten teknologi nasional. Iki minangka pabrik standar kanggo kendaraan pariwara LED, kendaraan pariwara LED pulisi lalu lintas, lan kendaraan pariwara geni. Produk kasebut ngemot luwih saka 30 model kendaraan kayata truk LED, trailer LED, kendaraan panggung seluler, trailer LED surya, kontainer LED, trailer pandhuan lalu lintas lan layar kendaraan khusus.

Ing wulan Maret 2008, perusahaan kita dianugerahi "Penghargaan Kontribusi Media Baru China 2007"; ing wulan April 2008, iki dianugerahi "Penghargaan teknologi tinggi kanggo Kemajuan Media Luar Negeri China"; lan ing taun 2009, iki dianugerahi judhul "2009 Merek lan Konferensi Komunikasi 'Brand Contribution Award' ing China Brand Brand Star".

Taizhou Jingchuan Electronic Technology Co., Ltd. dununge ing Taizhou, provinsi Zhejiang, kutha sing paling disenengi ing China. Taizhou dununge ing pesisir tengah Provinsi Zhejiang, cedhak segara Wetan ing sisih wetan, lingkungane asri. Perusahaan kita dununge ing zona ekonomi Taizhou lan duwe transportasi banyu, darat lan udara sing trep. Perusahaan kita wis dianugerahi "Taizhou Key Enterprise of Cultural Export" lan "Taizhou Key Enterprise of Service Industry" dening pamrentah kotamadya Taizhou.

Fasilitas produksi perusahaan kasebut maju, lengkap, lan ing wektu sing padha duwe kabeh jinis peralatan uji coba lan instrumen canggih. Perusahaan kasebut duwe tim manajemen sing efisien lan tim R&D, fokus ing introduksi lan pelatihan personel teknis senior lan profesional. Kanthi kekuatan panelitian ilmiah sing kuat, perusahaan kami wis nggawe lokakarya standar, ruang manajemen lan pusat R&D. Saiki, ana departemen teknologi produksi, departemen inspeksi mutu, departemen pasokan, departemen penjualan, departemen layanan purna jual, departemen keuangan lan departemen liyane, kanthi divisi tenaga kerja lan alokasi ilmiah sing jelas.

Perusahaan kasebut netepi garis kebijakan kualitas "Kualitas bintang lima, ngupayakake inovasi saka kasunyatan". Wiwit didegaké ing taun 2007, kualitas produk lan layanan purna jual luwih dhuwur tinimbang industri sing padha. Perusahaan kasebut duwe tim penjualan perdagangan asing sing diwasa lan tim layanan teknis sawise-sales profesional. Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika Serikat, lan Timur Tengah. Sajrone pirang-pirang taun, para pelanggan kepenak kanthi efisiensi lan layanan berkualitas tinggi.

company_subscribe_bg

Misi Jingchuan: Ayo saben sudhut ing jagad iki ngrasakake pesta visual

Standar Jingchuan: Inovasi, Jujur, Pangembangan lan Win-win

Kepercayaan Jingchuan: Ora ana sing mokal ing jagad iki

Tujuan Jingchuan: Nggawe merek internasional ing bidang kendaraan pariwara seluler

Gaya Jingchuan: tenanan lan cepet, netepi janji

Manajemen Jingchuan: Tujuan lan orientasi asil

Ing wektu sing padha, Jingchuan wis nggunakake inovasi teknologi terus-terusan kanggo nggawe nilai kanggo para pelanggan, sing dianggep minangka sumber vitalitas kanggo perusahaan kasebut. Jingchuan wis entuk kapercayan lan kerja sama para pelanggan ing saindenging jagad kanthi katrampilan inovasi sing tambah, kemampuan kustomisasi fleksibel sing luar biasa lan kemampuan pangiriman sing luwih sampurna.

Ngadhepi peluang lan tantangan anyar, Jingchuan bakal nerusake target perusahaan "nggawe kerajaan bisnis kanthi roda", sing ditemtokake dadi penyedia layanan operasi lengkap media sing dipasang kendaraan ing China. Riset jero lan pangembangan kendaraan media LED, trailer LED surya lan produk liyane, saengga bisa menehi sumbangan sederhana kanggo pangembangan perusahaan nasional Tiongkok.