Babagan JCT

Babagan awake dhewe

JCT MOBILE LED VEHICLES minangka perusahaan teknologi budaya sing spesialisasine ing produksi, dodolan, lan rental kendaraan iklan LED, kendaraan publisitas, lan kendaraan panggung seluler.

JCT MOBILE LED VEHICLES minangka perusahaan teknologi budaya sing spesialisasine ing produksi, dodolan, lan rental kendaraan iklan LED, kendaraan publisitas, lan kendaraan panggung seluler.

Perusahaan iki diadegaké ing 2007. Kanthi tingkat profesional lan teknologi diwasa ing kendaraan iklan LED, trailer publisitas LED lan produk liyane, kanthi cepet muncul ing bidang media seluler ruangan lan dadi pionir ing industri kendaraan iklan LED ing China.Minangka pimpinan kendaraan media LED China, JCT MOBILE LED VEHICLES kanthi mandiri dikembangake lan entuk luwih saka 30 paten teknologi nasional.Iki minangka pabrikan standar kanggo kendaraan iklan LED, kendaraan iklan LED polisi lalu lintas, lan kendaraan iklan geni.Produk kasebut kalebu luwih saka 30 model kendaraan kayata truk LED, trailer LED, kendaraan panggung seluler, trailer LED solar, wadhah LED, trailer panuntun lalu lintas lan layar kendaraan sing disesuaikan.

Ing Maret 2008, perusahaan kita dianugerahi "2007 China Advertising New Media Contribution Award";ing April 2008, iki dianugerahi "High-tech Award kanggo Anjog China kang Outdoor Media Progress";lan ing 2009, iki dianugerahi judhul "2009 China Brand lan Komunikasi Konferensi 'Brand Contribution Award' mengaruhi Chinese Enterprise Brand Star".

JCT MOBILE KENDARAAN LEDdumunung ing Taizhou, provinsi Zhejiang, kutha paling apik ing China.Taizhou dumunung ing pesisir tengah Provinsi Zhejiang, cedhak segara Timur ing sisih wétan, lingkungane apik banget.Perusahaan kita dumunung ing zona ekonomi Taizhou lan nduweni transportasi banyu, darat lan udara sing trep.Perusahaan kita wis dianugerahi "Taizhou Key Enterprise of Cultural Export" lan "Taizhou Key Enterprise of Service Industry" dening pemerintah kotamadya Taizhou.

Fasilitas produksi sing gegandhengan karo perusahaan maju, lengkap, lan ing wektu sing padha duwe kabeh jinis peralatan lan instrumen uji coba.Perusahaan iki nduweni tim manajemen sing efisien lan tim R&D, fokus ing introduksi lan latihan personel teknis senior lan profesional.Kanthi pasukan riset ilmiah sing kuwat, perusahaan kita wis nggawe bengkel standar, kamar manajemen lan pusat R&D.Saiki, ana departemen teknologi produksi, departemen pengawasan kualitas, departemen sumber, departemen sales, departemen layanan sawise-sales, departemen finance lan departemen liyane, karo divisi cetha saka pegawe lan alokasi ngelmu.

Perusahaan netepi garis kebijakan kualitas "Kualitas bintang lima, ngupaya inovasi saka fakta".Wiwit diadegake ing taun 2007, kualitas produk lan layanan sawise dodolan luwih dhuwur tinimbang industri sing padha.Perusahaan iki duwe tim sales perdagangan manca sing diwasa lan tim layanan teknis sawise-sales profesional.Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika Serikat, lan Timur Tengah.Swara taun, wis marem pelanggan karo dhuwur-efficiency lan layanan kualitas.

perusahaan_langganan_bg

Misi JCT:Ayo saben sudhut donya seneng pesta visual

JCTStandar:Inovasi, Kejujuran, Pangembangan lan Win-win

JCTkapercayan:Ora ana sing ora mungkin ing jagad iki

JCTgol:Kanggo mbangun merek internasional ing bidang kendaraan iklan seluler

JCTgaya:kanthi temen lan cepet, netepi janji

JCTManajemen:Goal lan asil-oriented

Ing wektu sing padha, JCT wis netepi inovasi teknologi sing terus-terusan kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan, sing dianggep minangka sumber vitalitas kanggo perusahaan kasebut.JCT wis entuk kapercayan lan kerjasama para pelanggan ing saindenging jagad kanthi nambah kemampuan inovasi, kemampuan kustomisasi fleksibel sing luar biasa lan kemampuan pangiriman sing saya sampurna.

Ngadhepi kesempatan lan tantangan anyar, JCT bakal nerusake tujuan perusahaan "nggawe kerajaan bisnis ing roda", sing ditemtokake dadi panyedhiya layanan operasi komprehensif media sing dipasang ing kendaraan ing China.Riset jero lan pangembangan kendaraan media LED, trailer LED solar lan produk liyane, supaya bisa menehi kontribusi sing sithik kanggo pangembangan perusahaan nasional China.