• 4,5m dawa layar 3-sisi dipimpin TRUCK BODY

    4,5m dawa layar 3-sisi dipimpin TRUCK BODY

    Model: 3360 led awak truk

    Truk LED minangka alat komunikasi pariwara ruangan sing apik banget.Bisa nindakake publisitas merek kanggo pelanggan, kegiatan road show, kegiatan promosi produk, lan uga dadi platform siaran langsung kanggo game bal-balan.Iku produk banget populer.
  • Layar 3 sisi bisa dilipat dadi 10m layar dawa mobil sing dipimpin awak truk

    Layar 3 sisi bisa dilipat dadi 10m layar dawa mobil sing dipimpin awak truk

    Model: BODY TRUCK LED E-3SF18

    Kaendahan layar lipat telung sisi iki yaiku kemampuan kanggo adaptasi karo lingkungan lan sudut pandang sing beda.Apa digunakake kanggo acara ruangan gedhe, parade dalan utawa kampanye iklan seluler, layar bisa gampang diapusi lan diatur kanggo njamin visibilitas lan impact maksimal.Desain unik ngidini kanggo nyetel ing macem-macem konfigurasi, nggawe alat Versatile lan dinamis kanggo sembarang marketing utawa kampanye promosi.
  • Teknologi 3D mripat wuda wis nyuntikake vitalitas anyar menyang komunikasi merek

    Teknologi 3D mripat wuda wis nyuntikake vitalitas anyar menyang komunikasi merek

    Model: 3360 Awak truk 3D tanpa Bezel

    Kanthi kemajuan teknologi sing terus-terusan, formulir iklan terus berinovasi.JCT Naked eye 3D 3360 Truk tanpa Bezel, minangka operator iklan revolusioner anyar, nggawa kesempatan sing durung ana sadurunge kanggo promosi lan promosi merek.Truk kasebut ora mung dilengkapi teknologi layar LED 3D sing canggih, nanging uga terintegrasi karo sistem puter maneh multimedia, dadi platform terintegrasi sing nggabungake iklan, rilis informasi lan siaran langsung.
  • 6,6m dawa layar 3-sisi mimpin TRUCK BODY

    6,6m dawa layar 3-sisi mimpin TRUCK BODY

    Model: 4800 LED awak truk

    JCT Corporation ngluncurake 4800 LED Truck Body.Awak truk LED iki bisa dilengkapi tampilan full-werna LED ruangan siji-sisi utawa kaping pindho, kanthi area layar 5440 * 2240mm.Ora mung tampilan siji-sisi utawa pindho-sisi kasedhiya, nanging uga tataran hydraulic kanthi otomatis bisa dilengkapi minangka pilihan miturut kabutuhan customer.Nalika panggung ditambahi, langsung dadi truk panggung mobile.Kendaraan pariwara ruangan iki ora mung nduwe tampilan sing apik, nanging uga fungsi sing kuat.Bisa nampilake animasi video telung dimensi, muter konten sing sugih lan macem-macem, lan nampilake informasi grafis lan teks ing wektu nyata.Cocog banget kanggo promosi produk, publisitas merek lan kegiatan skala gedhe.