• VMS traffic trailer- full color

    Cuplikan lalu lintas VMS- warna lengkap

    Model:

    Cuplikan lalu lintas JCT VMS bisa nampilake dinamika lalu lintas sing jelas, pandhuan lan pandhuan pandhuan, uga duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: 1. Luncurake informasi dalan kanthi tiba-tiba supaya bisa ngilangi rame lalu lintas; 2. Gunakake cara transmisi data nirkabel, 4G lan liya kanggo nyambung liwat platform kontrol lalu lintas; 3. Bisa disambungake menyang macem-macem protokol (NTCIP, TCP / IP, PROFIBUS, XML-OPC, lsp); 4. Ukuran layar trailer lalu lintas VMS bisa disesuaikan; Model VMS lalu lintas warna-warna ...
  • VMS traffic trailer-single color screen

    Layar warna trailer-trailer lalu lintas VMS

    Model:

    Cuplikan lalu lintas JCT VMS (layar warna siji), dicekak dadi VMS ing saindenging jagad, minangka piranti penting kanggo ngeculake kahanan lalu lintas lan informasi pandhuan lalu lintas. Iki minangka piranti tampilan informasi lalu lintas kanthi piranti pemancar cahya LED minangka unit tampilan dhasar, kanthi fungsi grafis lan tampilan teks. JCT LED VMS Sign Trailer operasi hemat energi nggawe wektu suwe digunakake tinimbang biasane. Panel solar sing ngisi daya otomatis mati nalika batre wis kebak, nyegah ...
  • Taxi rear window display quotation

    Pethikan tampilan jendela mburi taksi

    Model:

    Sistem tampilan jendela mburi JCT Taxi duwe desain canggih lan cukup, kinerja biaya tinggi, efek tampilan stabil, lan instalasi lan pangopènan sing trep.
  • Taxi Topper LED Display Price List

    Dhaptar Harga Tampilan LED Taxi Topper

    Model:

    Sistem tampilan jendela mburi JCT Taxi duwe desain canggih lan cukup, kinerja biaya tinggi, efek tampilan stabil, lan instalasi lan pangopènan sing trep.
  • 2㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    2㎡ TRAILER MOBILE SOLAR

    Model: E-F2 SOLAR

    Trailer LED 2m2 mobile solar (Model : E-F2 Solar) nggunakake integrasi energi surya, layar LED warna-warna ruangan ruangan lan trailer iklan seluler. Iki mbatesi watesan sadurunge yen trailer seluler LED kudu nemokake sumber daya eksternal utawa nggawa generator kanggo sumber listrik, lan langsung nggunakake mode pasokan listrik independen surya.
  • 4㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    4㎡ TRAILER MOBILE SOLAR

    Model: E-F4 SOLAR

    4m2 trailer sing dipimpin seluler surya : Model : E-F4 SOLAR) sepisanan nggabungake layar warna kebak surya, LED lan trailer iklan seluler dadi sawijining organik.
  • 6M MOBILE LED TRUCK-IVECO

    TRUCK LED IV-MOBILE 6M

    Model: E-YWK3300

    JCT 6M MOBILE LED TRUCK-IVECO (Model : E-YWK3300) nganggo sasis IVECO; ukuran truk sakabèhé: 5995 * 2200 * 3200 mm; emisi standar nasional: Nasional Ⅴ / Ⅵ. Kreta kasebut dilengkapi sofa, meja lan kursi, panel tahan api, lantai aluminium bermotif, TV LCD merek lan panggung khusus
  • 6m Mobile Exhibition Truck-foton Aumark

    Truk Pameran Ponsel 6m Aumark

    Model: E-KR3360

    Truk pameran seluler JCT 6m-Foton Aumark (Model : E-KR3360) nggunakake merek kelas dhuwur Foton Motor Group "Aumark" minangka sasis seluler, kanthi superpower "Cummins" paling dhuwur ing donya, iki nduweni ruang nyopir sing wiyar lan lapangan sesanti sing jembar
  • 6M MOBILE LED TRUCK—Foton Ollin

    TRUK LED MOBILE 6M — Foton Ollin

    Model: E-AL3360

    Truk LED seluler JCT 6m (Model : E-AL3360) nganggo sasis truk khusus Foton Ollin lan ukuran kendaraan umume 5995 * 2130 * 3190mm. Kertu nyopir Biru C nduweni kualifikasi amarga kabeh kendaraan kurang saka 6 m
  • 8M MOBILE LED TRUCK

    TRUCK LED MOBILE 8M

    Model: E-W4800

    Truk LED seluler JCT 8M (Model : E-W4800) nganggo sasis truk khusus Foton Aumark lan ukuran kendaraan umume 8730 * 2370 * 3990mm. Truk LED seluler 8m bisa dipilih kanggo dilengkapi layar LED warna full-sisi siji utawa loro kanthi ukuran layar nganti 5440 x 2240mm sing bisa diangkat ing siji utawa loro-lorone. Tahap hidrolik otomatis uga bisa dilengkapi, truk LED bakal dadi truk panggung nalika tahapan mbukak
  • 6m LED MOBILE TRUCK – Foton Aumark

    TRUCK MOBILE LED 6m - Foton Aumark

    Model: EW3360

    JCT 6m LED TRUCK MOBILE - Foton Aumark (Model : E-W3360) diowahi nganggo sasis Foton Aumark lan layar hemat energi warna ruangan ruangan LED. Awak truk E-W3360 LED MOBILE TRUCK kurang saka 6 meter, bisa dilisensi lan didhukung
  • 6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin

    6m LED TRUCK MOBILE-Nanjing YueJin

    Model: ESH2800

    Ora preduli ing endi papane lan kepiye nantang lingkungane, bisa nindakake tugas kanthi cara sing unik. JCT 6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin (Model : E-SH2800) wis dadi operator pariwara anyar sing nggabungake pariwara, rilis informasi lan siaran TV ing mripate masarakat.