• 8㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    8㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    Model: E-F8

    trailer propaganda LED E-F8 anyar sing diluncurake dening JCT bakal ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri yen wis diluncurake!Trailer propaganda LED iki nggabungake kaluwihan akeh produk Jingchuan.
  • 16㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    16㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    Model: E-F16

    Trailer LED seluler JCT 16m2 (Model: E-F16) diluncurake dening perusahaan jingchuan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan domestik lan manca.Ukuran layar 5120mm * 3200mm bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo layar super gedhe.
  • 12㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    12㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    Model: E-F12

    JCT 12㎡mobile LED trailer kanggo pisanan muncul ing September 2015, Shanghai internasional nuduhake LED, nalika sapisan katon wis kepincut manungsa waé saka akeh turis ing ngarep lan luar negeri, dhuwur-definisi waterproof ruangan ruangan lengkap LED, konfigurasi saka daya dhuwur. stereo ruangan, selaras karo desain tampilan estetika mainstream internasional
  • 3㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    3㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    Model: ST3

    Trailer LED seluler 3㎡ (model: ST3) yaiku kendaraan media iklan seluler ruangan cilik sing mentas diluncurake dening Perusahaan JCT ing taun 2021. Dibandhingake karo trailer LED seluler 4㎡ (model: E-F4), ST3 dilengkapi hemat energi. sumber daya baterei, operasi normal bisa dijamin sanajan ora ana sumber daya external njobo;ing area layar LED, ukurane 2240 * 1280mm;ukuran kendaraan punika: 2500 × 1800 × 2162mm, kang ndadekake luwih fleksibel lan trep kanggo mindhah.
  • 4㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    4㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    Model: E-F4

    Trailer LED seluler Jingchuan 4㎡ (Model: E-F4) diarani "sparrows cilik, nanging kabeh limang bagean", lan diarani "BMW mini" ing seri trailer jingchuan.
  • 6㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    6㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    Model: E-F6

    Trailer LED seluler JCT 6m2 (Model:E-F6) minangka produk anyar saka seri trailer sing diluncurake dening perusahaan JingChuan ing taun 2018. Adhedhasar trailer sing dipimpin seluler E-F4, E-F6 nambahake area permukaan layar LED lan nggawe ukuran layar 3200 mm x 1920 mm.Nanging dibandhingake karo produk liyane ing seri trailer, iku wis ukuran layar relatif cilik.
  • 21-24㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    21-24㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    Model: EF21/EF24

    Trailer LED jinis anyar JCT EF21 wis diluncurake.Ukuran produk trailer LED sakabèhé sing ora dilipat yaiku: 7980 × 2100 × 2618mm.Iku mobile lan trep.Trailer LED bisa ditarik ing endi wae ing njaba ruangan kapan wae.Sawise nyambungake menyang sumber daya, bisa dibukak kanthi lengkap lan digunakake sajrone 5 menit.Cocog banget kanggo panggunaan ruangan.
  • 12㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    12㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    Model: EK50II

    JCT 12㎡ jinis gunting mobile LED trailer iki pisanan ing 2007 wiwit riset lan pangembangan, lan sijine menyang produksi, sawise dadi akeh taun technical berkembang terus-terusan, wis dadi paling diwasa perusahaan Taizhou JingChuan uga salah siji sing paling klasik.
  • 26㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    26㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    Model: E-F26

    Trailer LED seluler (Model: E-F26) ngganti desain streamline tradisional produk sadurunge dadi desain tanpa bingkai kanthi garis sing resik lan rapi lan sudhut sing cetha, kanthi nggambarake rasa ilmu, teknologi lan modernisasi.Iku utamané cocok kanggo pop show, fashion show, mobil release produk anyar lan ing.
    Iki minangka layar gedhe LED ruangan definisi dhuwur sing khas (6500mm * 4000mm), kanthi roda 4 sing bisa dipindhah kapan wae, supaya layar bisa dipindhah menyang posisi apa wae sing dikarepake ing traksi truk pickup.
  • 22㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    22㎡ trailer sing dipimpin seluler kanggo acara olahraga

    Model: E-F22

    Desain trailer LED seluler JCT 22m2 (Model: E-F22) diilhami dening Bumblebee ing film "Transformers".Kanthi katon kuning padhang, sasis trailer amba banget lan kebak domineering.
  • 21㎡ Trailer Dipimpin Seluler Kanggo Siaran Langsung Game Bal-balan

    21㎡ Trailer Dipimpin Seluler Kanggo Siaran Langsung Game Bal-balan

    Model: MBD-21S Terlampir

    JCT minangka pilihan sing paling apik saka Trailer LED Mobile kanggo wong-wong sing kudu nggunakake tampilan LED seluler ruangan.Saiki kita JCT ngluncurake produk seri Mobile LED Trailer (MBD) anyar, seri MBD saiki duwe telung model, sing diarani MBD-15S, MBD-21S, MBD-28S.Dina iki ngenalake sampeyan Mobile LED Trailer (Model: MBD-21S).
  • 21㎡ Platform Mobile Led Trailer Kanggo Siaran Langsung Game Bal-balan

    21㎡ Platform Mobile Led Trailer Kanggo Siaran Langsung Game Bal-balan

    Model: MBD-21S Platform

    Mobile LED Trailer (Model: MBD-21S Platform) minangka piranti tampilan AD seluler ruangan sing kuat sing nyedhiyakake keluwesan lan efektifitas sing ora ana tandhingane kanggo kampanye pemasaran lan kampanye.Trailer LED iki nggunakake teknologi hidrolik canggih kanggo nggawe layar ngangkat, rotasi lan operasi liyane luwih lancar lan akurat.Kajaba iku, remot kontrol siji-klik ngidini pangguna gampang ngontrol gerakan layar LED tanpa langkah-langkah operasi sing rumit, ningkatake kenyamanan lan keamanan operasi.