Warta

  • Klasifikasi tampilan LED sing dipasang ing kendaraan

    Kanthi pangembangan LED kanthi cepet, tampilan LED sing dipasang ing kendaraan bakal katon. Yen dibandhingake karo biasa, tetep lan ora bisa mindhah tampilan LED, sarat stabilitas, anti-gangguan, shockproof, lan aspek liyane sing luwih dhuwur. Metode klasifikasi uga beda-beda miturut ...
    Waca liyane
  • Pangopènan profesional metode trailer LED sing apik

    Kanthi tampilan LED produk elektronik sing normal, trailer LED ing kendaraan seluler ruangan nalika digunakake ing lingkungan, wektu mlaku, lan liya-liyane, kabeh duwe masalah rumit, mula panggunaan ora mung kudu nggatekake panggunaan katrampilan, nanging uga kudu asring kanggo pangopènan trailer LED, bisa ...
    Waca liyane
  • 2021 JCT customizable LED service publicity vehicle debut

    Debut kendaraan publisitas layanan LED 2021 JCT sing bisa disesuaikan

    Perusahaan liyane wis nambah "layanan kanggo proyek panguripan masarakat" dadi tugas utamane, kayata perusahaan energi lan energi termal, tanduran banyu lan perusahaan liyane sing ana gandhengane karo panganan, sandhangan, omah lan transportasi masarakat. JCT LED serv ...
    Waca liyane
  • Nggawe keputusan kanggo tuku kendaraan pariwara LED sawise ngerti perusahaan Jingchuan (JCT)

    Kanthi pangembangan masarakat, media saya saya akeh, wiwit saka koran tradisional, saya suwe saya apik dadi leaflet, ponsel, komputer .... Pariwara njaba wis mlebu ing saben aspek urip kita. Wong wis nampa aktif dadi sethithik ...
    Waca liyane
  • LED advertising vehicle is the perfect combination of mobile vehicle and LED screen

    Kendaraan pariwara LED minangka kombinasi sampurna saka kendaraan seluler lan layar LED

    Ing taun-taun pungkasan, akeh perusahaan domestik lan manca lan media ruangan nggunakake kendaraan pariwara LED. Dheweke sesambungan karo konsumen liwat siaran langsung, roadshow kegiatan lan cara liya, supaya kabeh wong bisa ngerti merek lan produke kanthi luwih apik, lan nambah konsumen ...
    Waca liyane
  • Mobile LED trailer — a new tool for outdoor media publicity

    Trailer LED seluler - alat anyar kanggo publisitas media ruangan

    Natal taunan bakal enggal teka, lan pusat perbelanjaan utama uga wiwit aktif ngiklanake lan siyap-siyap kanggo festival penjualan, wektu iki sampeyan bisa milih trailer LED Mobile minangka alat anyar promosi media ruangan produk. Cuplikan LED Jingchuan Mobile kasusun saka sasis sing bisa dilacak ...
    Waca liyane
  • New outdoor advertising media trend – LED vehicle screen communication advantages

    Tren media pariwara ruangan anyar - Kaluwihan komunikasi layar kendaraan LED

    Layar kendaraan Jingchuan LED, minangka layar tampilan LED seluler ruangan gedhe, tampilan warna HD LED ruangan gedhe sing dipasang ing awak sasis trailer seluler media pariwara, digunakake kanggo promosi lan promosi pariwara ing njaba, efek sing luar biasa. ing ngisor iki kita bakal duwe ...
    Waca liyane
  • How do stage trucks resist cold in winter?

    Kepiye truk panggung nolak kadhemen ing musim salju?

    Kepiye truk panggung nolak kadhemen sing adhem yen adhem banget ing mangsa adhem? Ing mangsa adhem, kepiye truk panggung bisa adhem? Kepiye yen adhem banget nalika kinerja lan angkat hidrolik ora bisa digunakake? Utawa kepiye yen truk panggung ora bisa miwiti? Kinerja resistensi truk panggung ...
    Waca liyane
  • Control options for screen stage trucks

    Pilihan kontrol kanggo truk panggung layar

    Ana rong jinis kontrol kanggo truk panggung layar, siji manual lan liyane kontrol remot. Kangge, duwe macem-macem mode operasi kaya operasi manual, operasi remot, operasi tombol, lsp. Dadi truk panggung layar endi sing luwih apik? Mode operasi endi sing luwih apik? Saka ...
    Waca liyane
  • Understand Classification of Billboard Stage Truck before Buying

    Ngerti Klasifikasi Truk Tahap Billboard sadurunge Tuku

    Truk panggung billboard katon asring banget ing urip kita. Iki minangka truk khusus kanggo pagelaran seluler lan bisa dikembangake dadi panggung. Akeh wong sing ora ngerti konfigurasi sing kudu dituku, lan ing babagan iki, editor JCT nyathet klasifikasi truk panggung. 1. Cl ...
    Waca liyane
  • Introduction to the features of mobile stage trucks

    Pengantar fitur truk panggung seluler

    Ing bidang pariwara ing njaba, ana truk panggung seluler. Tahap internal kasebut bisa obah kanthi truk kothak, mula ora mung nambah efek pariwara, nanging uga nggawe "panggung obah" kayektenan. Uga duwe efek promosi sing signifikan, sing praktis lan trep. JCT ...
    Waca liyane
  • Moving stage truck makes stages moving

    Truk panggung obah nggawe tahapan obah

    Ing dalan rame, sampeyan mesthi weruh van sing bisa mbukak tahapane. Peralatan panggung canggih iki nyedhiyakake kenyamanan kanggo sawetara bisnis kanggo nindakake kegiyatan lan publisitas lan efeke jelas. Jinis peralatan panggung anyar yaiku truk panggung. Ing saben papan ...
    Waca liyane