• 6M MOBILE LED TRUCK-IVECO

    TRUCK LED IV-MOBILE 6M

    Model: E-YWK3300

    JCT 6M MOBILE LED TRUCK-IVECO (Model : E-YWK3300) nganggo sasis IVECO; ukuran truk sakabèhé: 5995 * 2200 * 3200 mm; emisi standar nasional: Nasional Ⅴ / Ⅵ. Kreta kasebut dilengkapi sofa, meja lan kursi, panel tahan api, lantai aluminium bermotif, TV LCD merek lan panggung khusus
  • 6m Mobile Exhibition Truck-foton Aumark

    Truk Pameran Ponsel 6m Aumark

    Model: E-KR3360

    Truk pameran seluler JCT 6m-Foton Aumark (Model : E-KR3360) nggunakake merek kelas dhuwur Foton Motor Group "Aumark" minangka sasis seluler, kanthi superpower "Cummins" paling dhuwur ing donya, iki nduweni ruang nyopir sing wiyar lan lapangan sesanti sing jembar
  • 6M MOBILE LED TRUCK—Foton Ollin

    TRUK LED MOBILE 6M — Foton Ollin

    Model: E-AL3360

    Truk LED seluler JCT 6m (Model : E-AL3360) nganggo sasis truk khusus Foton Ollin lan ukuran kendaraan umume 5995 * 2130 * 3190mm. Kertu nyopir Biru C nduweni kualifikasi amarga kabeh kendaraan kurang saka 6 m
  • 8M MOBILE LED TRUCK

    TRUCK LED MOBILE 8M

    Model: E-W4800

    Truk LED seluler JCT 8M (Model : E-W4800) nganggo sasis truk khusus Foton Aumark lan ukuran kendaraan umume 8730 * 2370 * 3990mm. Truk LED seluler 8m bisa dipilih kanggo dilengkapi layar LED warna full-sisi siji utawa loro kanthi ukuran layar nganti 5440 x 2240mm sing bisa diangkat ing siji utawa loro-lorone. Tahap hidrolik otomatis uga bisa dilengkapi, truk LED bakal dadi truk panggung nalika tahapan mbukak
  • 6m LED MOBILE TRUCK – Foton Aumark

    TRUCK MOBILE LED 6m - Foton Aumark

    Model: EW3360

    JCT 6m LED TRUCK MOBILE - Foton Aumark (Model : E-W3360) diowahi nganggo sasis Foton Aumark lan layar hemat energi warna ruangan ruangan LED. Awak truk E-W3360 LED MOBILE TRUCK kurang saka 6 meter, bisa dilisensi lan didhukung
  • 6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin

    6m LED TRUCK MOBILE-Nanjing YueJin

    Model: ESH2800

    Ora preduli ing endi papane lan kepiye nantang lingkungane, bisa nindakake tugas kanthi cara sing unik. JCT 6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin (Model : E-SH2800) wis dadi operator pariwara anyar sing nggabungake pariwara, rilis informasi lan siaran TV ing mripate masarakat.
  • 22㎡ LED BILLBOARD TRUCK – ISUZU

    22㎡ TRUCK BILLBOARD LED - ISUZU

    Model: E-YZD22

    JCT 22㎡ truk papan reklame dipimpin- ISUZU (Model : E-YZD22) digawe dening Jingchuan minangka terminal pariwara sing bisa mindhah kanthi bebas, ngganti informasi, strategi komunikasi lan lokasi ing wektu sing tepat. Iki minangka jinis operator komunikasi pariwara anyar sing nggabungake pariwara, rilis informasi lan siaran langsung.
  • 22㎡ MOBILE BILLBOARD TRUCK-FONTON OLLIN

    22㎡ TRUCK BILLBOARD MOBILE-FONTON OLLIN

    Model: E-R360

    Ing taun-taun pungkasan, akeh pelanggan manca negara pengin kendaraan pariwara duwe fungsi sing padha karo kendaraan pariwara sing ditarik kanthi layar gedhe sing bisa muter lan dilipat, lan uga pengin kendaraan kasebut dilengkapi sasis listrik, sing trep kanggo mindhah lan promosi ing endi wae
  • Sales truck

    Truk dodol

    Model: E-300

    Truk penjualan E300 sing dibangun dening perusahaan Taizhou Jingchuan nganggo sasis Foton lan desain interior bertema khusus. Sisih truk bisa ditambahi, sisih ndhuwur bisa diangkat, lan peralatan multimedia opsional kayata lampu, layar LED, platform audio, tangga panggung, kothak listrik lan pariwara awak truk
  • Display Truck

    Truk Tampilan

    Model: E-400

    Truk tampilan E400 sing dibangun perusahaan Taizhou Jingchuan nganggo sasis Foton lan desain interior bertema khusus. Sisih truk bisa ditambahi, sisih ndhuwur bisa diangkat, lan peralatan multimedia opsional kayata lampu, layar LED, platform audio, tangga panggung, kothak listrik lan pariwara awak truk