Baterei Power Billboard Trailer

Katrangan singkat:

Model: EF8NE

Trailer Billboard Daya Baterei JCT (Model: EF8NE) miwiti debut, dilengkapi baterei energi anyar, lan desain inovatif ngasilake luwih akeh kanggo para pelanggan!
Kita bungah banget kanggo ngenalake produk paling anyar kanggo sampeyan, Trailer Billboard Daya Baterei (E-F8NE)!Produk iki minangka prestasi riset lan pangembangan sing ati-ati.Iki dirancang khusus kanggo kegiatan ruangan lan promosi pariwara, kanthi tujuan nggawa mode panggunaan sing luwih trep lan ngasilake bathi sing luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Pilihan sing paling apik kanggo kegiatan lan promosi pariwara:
E
F8NE mimpin trailer(Trailer sing dipimpin energi anyar

EF8NE
Spesifikasi
Penampilan trailer
Total bobot 1500kg ukuran 5070mmx1900mmx2042mm
kacepetan maksimum 120Km/j Axle Beban bobot 1500KG
Pecah Rem tangan
Layar LED
ukuran 3840mm * 2240mm Ukuran Modul 320mm (W) * 160mm (H)
Merk cahya Lampu kawat emas Titik Titik 5 mm
padhang ≥6500cd/㎡ Umur urip 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata-rata 50w/㎡ Konsumsi Daya Maks 200w/㎡
Power Supply Xingxiu 24V IC DRIVE ICN2153
kertu nampa Nova MRV416 Fresh rate 3840
Bahan lemari wesi Bobot kabinet Besi 50kg
Mode pangopènan Service mburi Struktur piksel 1R1G1B
metode kemasan LED DIP 570 Tegangan operasi DC5V
Daya modul 18W metode scanning 1/8
HUB HUB75 Kapadhetan piksel 40000 Titik/㎡
Resolusi modul 64*32 titik Frame rate/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut pandang, flatness layar, reresik modul H: 120 ° V: 120 ° ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20~50 ℃
dhukungan sistem Windows XP, WIN 7,
Baterei
ukuran 730mm * 430mm * 237mm Spesifikasi baterei 51.2V 300Ah
Mesin pangisi daya listrik
Model NPB-1200 Meanwell ukuran 250 * 158 * 67 mm
Parameter daya
Tegangan input 90 ~ 264VAC Tegangan output 48V
Inrush saiki 28A konsumsi daya rata-rata 50w/㎡
Sistem Pamuter
Pamuter NOVA Modhel TB50-4G
Sensor cahya NOVA
Sistem swara
Power amplifier Output daya Unilateral: 250W Speaker Konsumsi daya maksimal: 50W * 2
Sistem Hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ndhukung sikil 4 pc
Hydraulic ngangkat: 1300 mm Lipat layar LED 960 mm

Dilengkapi paket baterei kanthi kualitas dhuwur, sing bisa digunakake nganti 30 jam kanthi daya lengkap

Saiki, paling Trailer LED ing donya nggunakake sumber daya external utawa nginstal generator kapisah kanggo daya layar LED: mantan mode sumber daya external nemokke kangelan kanggo nemokake sumber daya sak kegiatan promosi ruangan.Titik sumber isin, lan sing terakhir nggunakake mode sumber daya generator, sing ora mung ngonsumsi bensin akeh lan nambah biaya panggunaan, nanging uga nggawe gangguan nalika nggunakake generator.Iku bakal ngganggu efek swara saka video iklan.Trailer Billboard Daya Baterei JCT (E-F8NE) kita dilengkapi baterei 51.2V300AH kanthi kualitas dhuwur, sing bisa tahan nganti 30 jam kanthi pangisian daya lengkap.Iku banget mbenakake penak saka aktivitas promosi lemah lan ora mbutuhake sambungan daya rumit.Ora perlu kanggo pelanggan milih voltase lan daya, lan pangisi daya voltase amba ndadekake trep kanggo pelanggan kaya nggunakake smartphone!Ing wektu sing padha, baterei energi anyar aman, efisien, ramah lingkungan lan hemat energi, sing nyuda biaya panggunaan lan entuk bathi sing luwih dhuwur.

Trailer Billboard Energi Anyar-10
Trailer Billboard Energi Anyar-14

Dilengkapi 8.8㎡ layar hemat energi ruangan definisi tinggi

Kanggo konfigurasi layar produk iki, kita milih layar hemat energi LED ruangan sing paling populer ing pasar saiki.Ukuran layar yaiku 3840 * 2240mm, sing dilengkapi IC driver hemat energi.Ngirit udakara 25% -36% luwih akeh energi tinimbang layar LED ruangan biasa.Konsumsi energi rata-rata yaiku 60W/㎡lan konsumsi daya layar wutuh yaiku 520W.Kit modul kanthi lengkap karo cincin anti banyu ing mburi, sing super anti banyu, nyegah uap banyu mlebu, lan nambah umur layanan komponen elektronik.

Trailer Billboard Energi Anyar-16
Trailer Billboard Energi Anyar-13

Nggabungake fungsi ngangkat, lempitan lan muter layar LED dadi siji, nggawe media anyar kanggo iklan ruangan

Trailer Billboard Daya Baterei (E-F8NE)nggabungake fungsi ngangkat (1300mm stroke), lempitan (180° munggah lan mudhun), lan muter (330° rotasi manual) bebarengan.Bisa nyetel dhuwur lan sudut layar LED miturut kabutuhan lingkungan ing situs, sing njamin pamirsa bisa entuk sudut pandang sing paling apik lan nambah efek komunikasi.Utamane cocog kanggo digunakake ing papan sing rame kayata pusat kutha, kumpul, lan acara olahraga ruangan.

Trailer Billboard Energi Anyar-12
Trailer Billboard Energi Anyar-11

Produk kita nggunakake proses manufaktur lan peralatan produksi sing maju kanggo njamin stabilitas lan linuwih kualitas lan kinerja produk.Ing wektu sing padha, JCT menehi perhatian marang rincian lan kontrol kualitas.Saben produk ngalami tes lan inspeksi sing ketat sadurunge ninggalake pabrik kanggo mesthekake yen pangguna duwe akses menyang produk lan layanan sing berkualitas.Yen sampeyan perusahaan pariwara, utawa sampeyan kudu promosi pariwara ing njaba, aja kantun produk saka JCT iki!Kita pitados bilih Trailer Billboard Daya Baterei iki (E-F8NE) duweni potensi ngasilake sing apik banget!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita