• VMS traffic trailer- full color

    Cuplikan lalu lintas VMS- warna lengkap

    Model:

    Cuplikan lalu lintas JCT VMS bisa nampilake dinamika lalu lintas sing jelas, pandhuan lan pandhuan pandhuan, uga duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: 1. Luncurake informasi dalan kanthi tiba-tiba supaya bisa ngilangi rame lalu lintas; 2. Gunakake cara transmisi data nirkabel, 4G lan liya kanggo nyambung liwat platform kontrol lalu lintas; 3. Bisa disambungake menyang macem-macem protokol (NTCIP, TCP / IP, PROFIBUS, XML-OPC, lsp); 4. Ukuran layar trailer lalu lintas VMS bisa disesuaikan; Model VMS lalu lintas warna-warna ...
  • VMS traffic trailer-single color screen

    Layar warna trailer-trailer lalu lintas VMS

    Model:

    Cuplikan lalu lintas JCT VMS (layar warna siji), dicekak dadi VMS ing saindenging jagad, minangka piranti penting kanggo ngeculake kahanan lalu lintas lan informasi pandhuan lalu lintas. Iki minangka piranti tampilan informasi lalu lintas kanthi piranti pemancar cahya LED minangka unit tampilan dhasar, kanthi fungsi grafis lan tampilan teks. JCT LED VMS Sign Trailer operasi hemat energi nggawe wektu suwe digunakake tinimbang biasane. Panel solar sing ngisi daya otomatis mati nalika batre wis kebak, nyegah ...