JCT MOBILE KENDARAAN LED minangka perusahaan teknologi tinggi pertama sing duwe spesialisasi ing kendaraan seluler LED, Kendaraan Rekreasi, aksesoris Trailer lan nggabungake R&D, Produksi, dodolan lan operasi bebarengan.Wiwit taun 2007, kita wis dikembangake dadi merek paling misuwur ing China khusus ing kendaraan seluler LED.Kita wis entuk paten luwih saka 30 item, lan wis dilaporake dening media mainstream kaping pirang-pirang.

NAKONI, NYELIDIKI

Hot Sale

  • 8㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

    trailer propaganda LED E-F8 anyar sing diluncurake dening JCT bakal ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri yen wis diluncurake!Trailer propaganda LED iki nggabungake kaluwihan akeh produk Jingchuan.
    8㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk
  • 21㎡ Trailer Dipimpin Seluler Kanggo Siaran Langsung Game Bal-balan

    JCT minangka pilihan sing paling apik saka Trailer LED Mobile kanggo wong-wong sing kudu nggunakake tampilan LED seluler ruangan.Saiki kita JCT ngluncurake produk seri Mobile LED Trailer (MBD) anyar, seri MBD saiki duwe telung model, sing diarani MBD-15S, MBD-21S, MBD-28S.Dina iki ngenalake sampeyan Mobile LED Trailer (Model: MBD-21S).
    21㎡ Trailer Dipimpin Seluler Kanggo Siaran Langsung Game Bal-balan
  • 4.5m dawa 3-sisi layar mimpin awak truk

    Truk LED minangka alat komunikasi pariwara ruangan sing apik banget.Bisa nindakake publisitas merek kanggo pelanggan, kegiatan road show, kegiatan promosi produk, lan uga dadi platform siaran langsung kanggo game bal-balan.Iku produk banget populer.
    4.5m dawa 3-sisi layar mimpin awak truk
  • 3 layar sisih bisa lempitan menyang 10m layar dawa mobile led truk

    Kendaraan iklan LED E-3SF18 ngoptimalake lan nambah kekurangan metode publisitas tradisional.Nduwe fluiditas sing kuat, gambar telung dimensi lan nyata, lan layar sing wiyar.Iku mesthi bakal dadi pimpinan ing iklan ruangan lan "duta perlindungan lingkungan".Kekuwatan merek sing ditampilake perusahaan liwat kendaraan pariwara bakal dadi luwih kuat lan kuwat, lan energi perusahaan sing diwenehake ora bakal disepelekake, saengga pungkasane entuk tujuan perusahaan kanggo menang pesenan lan mujudake pangembangan perusahaan.
    3 layar sisih bisa lempitan menyang 10m layar dawa mobile led truk
  • 21㎡ Mobile Led Trailer Kanggo Acara Olahraga

    Trailer LED jinis anyar JCT EF21 wis diluncurake.Ukuran produk trailer LED sakabèhé sing ora dilipat yaiku: 7980 × 2100 × 2618mm.Iku mobile lan trep.Trailer LED bisa ditarik ing endi wae ing njaba ruangan kapan wae.Sawise nyambungake menyang sumber daya, bisa dibukak kanthi lengkap lan digunakake sajrone 5 menit.Cocog banget kanggo panggunaan ruangan.
    21㎡ Mobile Led Trailer Kanggo Acara Olahraga