TaiZhou Jingchuan Electonics technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi kaping pisanan sing spesialisasine ing kendaraan seluler LED, Kendaraan Rekrutmen, aksesoris Trailer lan nggabungake R&D, Produksi, penjualan lan operasi bebarengan. Wiwit taun 2007, kita wis digawe dadi merek paling misuwur ing China khusus kanggo kendaraan seluler LED. Kita wis entuk paten luwih saka 30 item, lan wis asring dilaporake dening media mainstream.

INQUIRY

Dijual Panas

  • 4㎡ TRAILER MOBILE SOLAR

    Cuplikan dipimpin seluler 4㎡solar sepisanan ngatur tampilan warna surya, LED outdoor lan trailer iklan seluler kanggo digabung dadi organik, ngrusak pasokan listrik LED trailer seluler sadurunge kudu nemokake pasokan listrik eksternal utawa nggawa watesan generator, langsung nggunakake Mode pasokan listrik independen energi surya, kinerja dhuwur, pasokan listrik tanpa gangguan, luwih kondusif kanggo perlindungan lingkungan, selaras karo kebijakan hemat energi lan energi anyar, aman lan andal, tanpa pangopènan.
    case_img_01
  • 6㎡ Trailer Led Seluler

    Cuplikan LED seluler JCT 6㎡ yaiku 18 taun seri trailer peluncuran perusahaan JingChuan minangka produk anyar, cuplikan promosi LED seluler kanthi dhasar E - F4 nambah tampilan layar LED area permukaan, ukuran layar 3200 mm * 1920 mm, visual gambar kaget banget, sekaligus dibandhingake karo produk seri E - sing padha, butuh area sing luwih cilik, luwih gampang parkir dalan ing kahanan rame, papan parkir transformasi fleksibel.
    226