4㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

Katrangan singkat:

Model: E-F4

Trailer LED seluler Jingchuan 4㎡ (Model: E-F4) diarani "sparrows cilik, nanging kabeh limang bagean", lan diarani "BMW mini" ing seri trailer jingchuan.


Detail Produk

Tag produk

Jingchuan4㎡ trailer LED seluler(Model:E-F4diarani "sparrows cilik, nanging wis kabeh limang bagean", lan disebut "BMW mini" ing jingchuan trailer series.The sakabèhé ukuran 4㎡mobile LED iklan trailer mung 2914mm * 1800mm * 2260mm, kurang saka 5 kothak meter bisa digunakake kanggo parkir E-F4, sing ora mengaruhi lalu lintas dalan lan ngirit biaya sewa situs kanggo sawetara pusat kutha, alun-alun lan acara liyane. Ing wektu sing padha, produk kasebut dilengkapi dhukungan, angkat hidrolik, puteran lan sistem liyane, fungsi lengkap;Ukuran layar punika 2560mm * 1600mm, lan layar full-werna ruangan dilengkapi karo Ultra-dhuwur definisi, kang isih bisa nggawa wong pengalaman gambar visual paling apik.

Spesifikasi
Penampilan trailer
Ukuran Trailer 2700 × 1800 × 2600 mm Ukuran layar LED: 2560*1600 MM
poros torsi 1 ton 5-114.3, rem listrik 1 pku Ban 185R14C 5-114.3 2 pc
Ndhukung sikil 440-700 ngemot 1,5 ton 4 PCS Konektor Kepala bal 50mm, konektor impact Australia 4 bolongan, rem kawat
kacepetan maksimum 120Km/j Axle Poros tunggal
Pecah Rem tangan RIM UKURAN: 14*5.5, PCD: 5*114.3, CB: 84, ET: 0
Layar LED
ukuran 2560mm * 1600mm Ukuran Modul 320mm (W) * 160mm (H)
Merk cahya Kinglight Titik Titik 5/4 mm
padhang ≥6500cd/㎡ Umur urip 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata-rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Maks 750w/㎡
Power Supply Meanwell IC DRIVE ICN2153
kertu nampa Nova MRV316 Fresh rate 3840
Bahan lemari wesi Bobot kabinet Besi 50kg
Mode pangopènan Service mburi Struktur piksel 1R1G1B
metode kemasan LED SMD2727 Tegangan operasi DC5V
Daya modul 18W metode scanning 1/8
HUB HUB75 Kapadhetan piksel 40000/62500 Titik/㎡
Resolusi modul 64*32/80*40 Titik Frame rate/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut pandang, flatness layar, reresik modul H: 120 ° V: 120 ° ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20~50 ℃
dhukungan sistem Windows XP, WIN 7,
Parameter daya (sumber daya eksternal)
Tegangan input Fase tunggal 220 V Tegangan output 220V
Inrush saiki 20A konsumsi daya rata-rata 0,3 kwh/㎡
Sistem kontrol multimedia
Pamuter Nova TB3-4G kertu nampa Nova-MRV328
Sensor cahya NOVA
Hydraulic ngangkat
Hydraulic ngangkat: 1000 mm Puteran manual 330 derajat

360° layar sing bisa diputer

4㎡mobile mimpin integrasi trailer support, lan fungsi hydraulic ngangkat, sistem puteran, JingChuan perusahaan poto-dikembangaké puteran guide pin bisa éling LED sawetara visual 360 ° ora mati Angle, luwih nambah efek komunikasi, lan utamané cocok kanggo kutha, Déwan , aplikasi acara sing rame kayata lapangan olahraga ruangan.

13 (1)
13 (2)

Penampilan fashion, ilmu lan teknologi mindhah perasaan

Ganti gaya baris produk, awak tradisional adopts desain ora pigura , garis resik, sudut, kang kebak nggambarake raos lan ilmu modern lan teknologi.Utamane cocok kanggo kontrol lalu lintas, kinerja, hipster nuduhake, kayata Bukak mobil elektronik, punika kegiatan saka tren fashion lan teknologi mutakhir utawa produk, lan media liyane kanggo ningkataké sing paling apik.

详情图1
详情图2

Sistem hidrolik sing diimpor, keamanan lan stabilitas

Keamanan lan stabilitas sistem hidrolik sing diimpor, bisa lelungan 1000 mm; Bisa diatur miturut syarat lingkungan, layar LED, priksa manawa pamirsa entuk sudut pandang sing paling apik.

a (5)
14

Sistem hidrolik sing diimpor, keamanan lan stabilitas

Keamanan lan stabilitas sistem hidrolik sing diimpor, bisa lelungan 1000 mm; Bisa diatur miturut syarat lingkungan, layar LED, priksa manawa pamirsa entuk sudut pandang sing paling apik.

Desain bar traksi sing unik

4㎡mobile mimpin Trailer dilengkapi piranti inersia lan rem tangan, nggunakake mobil bisa ditarik kanggo mindhah, ngendi luwih akeh wong kang siaran lan publisitas, ngendi kanggo mikir; Pilih struktur mechanical saka sikil support manual, operasi gampang lan cepet;

Parameter teknis produk

1. Sakabèhé ukuran: 2914 * 1800 * 2260mm, kang 400mm piranti inertial, lan rod doyo tarik: 1000mm;

2. Layar warna lengkap LED ruangan (P3/P4/P5/P6) ukuran: 2560*1280mm;

3. Sistem ngangkat: silinder hidrolik sing diimpor saka Italia kanthi stroke 1000mm;

4. Dilengkapi sistem puter maneh multimedia, ndhukung 4G, usb flash disk lan format video mainstream;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita