• 4㎡ MOBILE LED TRAILER

    4㎡ MOBILE LED TRAILER

    Model: E-F4

    Cuplikan LED mobile Jingchuan 4㎡ (Model : E-F4) diarani "sparrows mung sithik, nanging duwe limang bagean", lan diarani "BMW mini" ing seri trailer jingchuan.
  • 6㎡ Mobile led trailer

    6㎡ Trailer sing dipimpin seluler

    Model: E-F6

    Cuplikan LED seluler JCT 6m2 (Model: E-F6) minangka produk anyar saka seri trailer sing diluncurake dening perusahaan JingChuan ing taun 2018. Adhedhasar trailer pimpinan seluler utama E-F4, E-F6 nambah area layar LED banjur nggawe ukuran layar 3200 mm x 1920 mm. Nanging yen dibandhingake karo produk liyane ing seri trailer, ukurane ukurane luwih cilik.
  • 12㎡ Mobile Led Trailer

    12㎡ Trailer Led Seluler

    Model: E-F12

    Cuplikan LED JCT 12㎡mobile kaping pisanan muncul ing wulan September 2015, pameran LED internasional Shanghai, nalika penampilan kasebut narik kawigatene para turis ing omah lan ing luar negeri, LED warna ruangan tahan banyu definisi tinggi, konfigurasi kekuwatan tinggi stereo ruangan, selaras karo desain penampilan estetika mainstream internasional
  • 16㎡ Mobile Led  Trailer

    16㎡ Trailer Led Seluler

    Model: E-F16

    Trailer LED mobile JCT 16m2 (Model : E-F16) diluncurake dening perusahaan jingchuan supaya bisa nyukupi kebutuhan khusus para pelanggan domestik lan manca. Ukuran layar 5120mm * 3200mm bisa nyukupi kabutuhane para pelanggan layar super gedhe.
  • 22㎡ Mobile Led Trailer

    22㎡ Trailer Led Seluler

    Model: E-F22

    Desain trailer LED seluler JCT 22m2 (Model : E-F22) diilhami dening Bumblebee ing film "Transformers". Karo katon kuning sing padhang, sasis trailer amba banget lan kebak dominan.
  • 12㎡ Scissor Type Mobile LED Trailer

    12㎡ Cuplikan LED Mobile Scissor

    Model: E-K502

    Cuplikan LED seluler gunting JCT 12㎡ pisanan ing taun 2007 wiwit diteliti lan dikembangake, lan digawe produksi, sawise pirang-pirang taun teknis terus maju, wis dadi perusahaan Taizhou JingChuan sing paling dewasa uga salah siji sing paling klasik