• 2㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    2㎡ TRAILER MOBILE SOLAR

    Model: E-F2 SOLAR

    Trailer LED 2m2 mobile solar (Model : E-F2 Solar) nggunakake integrasi energi surya, layar LED warna-warna ruangan ruangan lan trailer iklan seluler. Iki mbatesi watesan sadurunge yen trailer seluler LED kudu nemokake sumber daya eksternal utawa nggawa generator kanggo sumber listrik, lan langsung nggunakake mode pasokan listrik independen surya.
  • 4㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    4㎡ TRAILER MOBILE SOLAR

    Model: E-F4 SOLAR

    4m2 trailer sing dipimpin seluler surya : Model : E-F4 SOLAR) sepisanan nggabungake layar warna kebak surya, LED lan trailer iklan seluler dadi sawijining organik.