TRUCK LED MOBILE 6M—Foto Ollin

Katrangan singkat:

Model: E-AL3360

Truk LED seluler JCT 6m (Model: E-AL3360) nganggo sasis truk khusus Foton Ollin lan ukuran kendaraan sakabèhé yaiku 5995 * 2130 * 3190mm.Kertu nyopir Biru C mumpuni amarga kabeh dawa kendaraan kurang saka 6 m.


Detail Produk

Tag produk

JCT 6m mobil LED truk(Model: E-AL3360) nganggo sasis truk khusus Foton Ollin lan ukuran kendaraan sakabèhé yaiku 5995 * 2130 * 3190mm.Kertu nyopir Biru C mumpuni amarga kabeh dawa kendaraan kurang saka 6 m.Truk LED mobile E-AL3360 bisa dipilih kanggo dilengkapi layar LED full-werna ruangan gedhe siji-sisi utawa kaping pindho kanthi ukuran layar nganti 3520 * 1760mm sing bisa diangkat ing siji utawa loro-lorone.Tahap hidrolik otomatis uga bisa dilengkapi, truk LED bakal dadi truk panggung obah nalika tahapan mbukak.Truk LED seluler JCT 6m nduweni sistem multimedia sing ndhukung muter disk U lan format video mainstream.

Desain integrasi kabin groundbreaking

Truk LED seluler JCT 6m nggabungake media lan terminal operasi listrik menyang kabin kendaraan kanggo ngoptimalake pengalaman operasi supaya kabeh operasi bisa rampung ing kabin.

Konfigurasi khusus kanggo cruise

Kanthi ngoptimalake efek siaran lan rasio konsumsi energi kanggo ngontrol layar LED ing 6.2m2, sing bisa kanthi efektif ngluwihi jam kerja.Lan nglengkapi tutup protèktif kanggo luwih mesthekake panggunaan normal produk ing kahanan cuaca ruangan lan atos.

Break liwat watesan lan angger-angger

Desain sasis cilik ndadekake truk LED bisa pindhah kanthi bebas ing kutha tanpa ana pengaruh negatif saka macet sawise didaftar.Iku pancene nggawe iklan muter ing dalan lan nyebar menyang saben pojok kutha.

Karbon rendah lan perlindungan lingkungan standar EU

Selaras karo standar internasional, sasis standar emisi EuroⅤ / Euro Ⅵ diadopsi kanggo ngirit energi, nyuda emisi, nglindhungi lingkungan lan nyuda watesan lingkungan.

Parameter teknis produk

1. Sakabèhé ukuran: 5995 * 2130 * 3190mm;

2. LED outdoor full color screen (P6) ukuran: 3520*1920mm;

3. Kanan outdoor layar abang tunggal (P10) ukuran: 3520*320mm;

4. Ukuran layar abang tunggal njaba ruangan (P10): 1280 * 1440mm;

5. Dilengkapi sistem roller digital, kang bisa muter 3-6 gambar AD statis ing daur ulang;

6. Konsumsi daya (konsumsi rata-rata): 0,5 / m2/ H, total konsumsi rata-rata;

7. Dilengkapi prosesor video sing ndhukung puter maneh disk U, format video mainstream lan puter maneh sinkron ponsel;

8. Dilengkapi set generator ultra-bisu, daya 8KW;

9. Input voltase 220V, wiwit saiki 25A.

Model E-AL3360(Truk LED seluler 6m-Foton Ollin

Sasis

Merk Fotone Olin Dimensi njaba 5995 * 2130 * 3190 mm
daya Foton Total Bobot 4495KG
Standar emisi EuroⅤ/Euro Ⅵ Bobot kenceng 4365KG
Dasar rodha 3360 mm Kursi Baris tunggal 3 kursi

Grup Generator Silent

daya 8KW Jumlah silinder Water-cooled inline 4-silinder

Layar LED

Ukuran Layar 3520 x 1920 mm Titik Titik P3/P4/P5/P6
Umur urip 100.000 jam    

Layar LED Bar

Ukuran Layar dipimpin sisih 3520mm x 320mm Ukuran Layar Led mburi 1280 x 1440 mm
Titik Titik 10 mm padhang ≥5000cd/m2
Umur urip 100.000 jam    

Roller Light Box

Ukuran kanvas 3300mm x 1450mm Diameteripun Roller 75 mm
Daya Motor ≥60W Mode kontrol Remote cerdas

Parameter daya

Tegangan Input 220V Tegangan Output 220V
saiki 20A    

Sistem Kontrol Multimedia

Prosesor Video Novastar Model V900
Speaker 100W * 2 pcs Power Amplifier 250W
1
3
2
4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita