TRUK LED MOBILE 6M — Foton Ollin

Katrangan singkat:

Model: E-AL3360

Truk LED seluler JCT 6m (Model : E-AL3360) nganggo sasis truk khusus Foton Ollin lan ukuran kendaraan umume 5995 * 2130 * 3190mm. Kertu nyopir Biru C nduweni kualifikasi amarga kabeh kendaraan kurang saka 6 m


Detail Produk

Tag Produk

Truk LED seluler JCT 6m(Model : E-AL3360) nganggo sasis truk khusus Foton Ollin lan ukuran kendaraan umume 5995 * 2130 * 3190mm. Kertu nyopir Biru C nduweni kualifikasi amarga kabeh kendaraan kurang saka 6 m. Truk LED seluler E-AL3360 bisa dipilih kanggo dilengkapi layar LED ruangan lengkap kanthi sisi siji utawa loro kanthi ukuran layar nganti 3520 * 1760mm sing bisa diangkat ing siji utawa loro-lorone. Tahap hidrolik otomatis uga bisa dilengkapi, truk LED bakal dadi truk panggung nalika tahapan mbukak. Truk LED seluler JCT 6m duweni sistem multimedia sing ndhukung format disk U lan format video mainstream.

Desain integrasi taksi dhasar

Truk LED seluler JCT 6m nggabungake terminal operasi media lan listrik menyang taksi kendharaan kanggo luwih ngoptimalake pengalaman operasi supaya kabeh operasi bisa dirampungake ing taksi.

Konfigurasi khusus kanggo pelayaran

Efek siaran kanthi optimal lan rasio konsumsi energi kanggo ngontrol layar LED ing 6.2m2, sing bisa nambah jam kerja kanthi efektif. Lan nglengkapi tutup protèktif kanggo luwih njamin panggunaan normal produk ing kahanan cuaca sing ruangan lan keras.

Watesan watesan lan peraturan

Desain sasis cilik ndadekake truk LED bisa bebas pindhah ing kutha tanpa kena pengaruh negatif saka macet sawise didaftar. Pancen nggawe iklan diputer ing dalan lan nyebar ing saben pojok kutha.

Perlindhungan karbon lan lingkungan sing kurang standar EU

Selaras karo standar internasional, sasis standar emisi EuroⅤ / Euro are diadopsi kanggo ngirit energi, nyuda emisi, nglindhungi lingkungan lan nyuda watesan lingkungan.

Parameter teknis produk

1. Ukuran umume: 5995 * 2130 * 3190mm;

2. Layar warna kebak ruangan LED (P6) ukuran: 3520 * 1920mm;

3. Layar abang tunggal ruangan sisih tengen (P10) ukuran: 3520 * 320mm;

4. Layar abang tunggal mburi mburi (P10) ukuran: 1280 * 1440mm;

5. Dilengkapi sistem roller digital, sing bisa muter gambar AD statis 3-6 ing daur ulang;

6. Konsumsi daya (konsumsi rata-rata): 0,5 / m2/ H, total konsumsi rata-rata;

7. Dilengkapi karo prosesor video sing ndhukung puter maneh disk U, format video mainstream lan puter maneh sinkronis ponsel;

8. Dilengkapi karo generator generator sing ultra-bisu, daya 8KW;

9. Voltase input 220V, wiwit saiki 25A.

Model E-AL3360Truck Truk LED seluler 6m-Foton Ollin)

Sasis

Merek Foton Ollin Ukuran Eksternal 5995 * 2130 * 3190mm
Kekuwatan Foton Bobot total 4495KG
Standar Emisi EuroⅤ / Euro Ⅵ Bobot curb 4365KG
Dhasar rodha 3360mm Kursi Single row 3 kursi

Grup Generator Silent

Kekuwatan 8KW Cacahe silinder 4-silinder digawe adhem banyu

Layar LED

Ukuran Layar 3520 x 1920mm Dot Pitch P3 / P4 / P5 / P6
Umur umure 100.000 jam    

Layar Bar LED

Ukuran Layar sisih sisih 3520mm x 320mm Ukuran Layar mburi 1280 x 1440mm
Dot Pitch 10 mm Padhang ≥5000cd / m2
Umur umure 100.000 jam    

Kothak Lampu Roller

Ukuran kanvas 3300mm x 1450mm Diameter Rol 75 mm
Tenaga Motor ≥60W Mode kontrol Remote cerdas

Parameter Daya

Tegangan Input 220V Tegangan Output 220V
Saiki 20A    

Sistem Kontrol Multimedia

Prosesor Video Novastar Model V900
Juru bicara 100W * 2 pcs Penguat Daya 250W
1
3
2
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita