4㎡ TRAILER MOBILE SOLAR

Katrangan singkat:

Model: E-F4 SOLAR

4m2 trailer sing dipimpin seluler surya : Model : E-F4 SOLAR) sepisanan nggabungake layar warna kebak surya, LED lan trailer iklan seluler dadi sawijining organik.


Detail Produk

Tag Produk

4m2 trailer solar sing dipimpin seluler(Model: E-F4 SOLAR) Sepisanan nggabungake layar warna kebak surya, LED lan trailer iklan seluler dadi keseluruhan organik. Langsung nggunakake energi surya minangka pasokan listrik sing ora ngganggu, aman, andal, efisien, luwih kondusif kanggo lingkungan lan selaras karo kebijakan hemat energi lan energi anyar, ngilangi watesan mode catu daya lawas sing kudu nemokake pasokan listrik eksternal utawa generator.

Layar dipimpin 360 derajat

Perusahaan JCT kanthi mandhiri nggawe pilar pandhuan puteran kanggo nggabungake sistem pendukung lan sistem angkat lan rotasi hidrolik bebarengan sing nyadari rotasi 360 derajat tanpa sudut mati, nambah efek komunikasi, lan cocog banget kanggo kutha, majelis, aplikasi acara sing rame kayata lapangan olahraga outdoor .

a (6)
a (1)

Penampilan modis, teknologi dinamis

Tinimbang gaya streamline kanggo produk sadurunge, trailer anyar nggunakake desain tanpa kerangka kanthi garis sing resik lan apik lan ujung sing tajam, kanthi lengkap nggambarake pangerten ilmu, teknologi lan modernisasi. Iki cocog banget kanggo konduktor lalu lintas, pop show, fashion show, rilis produk anyar mobil elektronik, lsp.

a (2)
a (3)

Sistem angkat hidrolik sing diimpor, aman lan stabil

4m2Cuplikan sing dipimpin seluler seluler nggunakake sistem angkat hidrolik sing diimpor kanthi dhuwur 1m perjalanan lan aman lan stabil. Dhuwur layar LED bisa diatur miturut kabutuhan lingkungan kanggo mesthekake yen pamirsa bisa entuk sudut pandang sing paling apik.

a (5)
a (4)

Desain bar daya tarik unik

4m2Cuplikan LED seluler surya dilengkapi piranti inersia lan rem tangan, lan bisa ditarik nganggo mobil kanggo nindakake siaran lan publisitas. Struktur mekanik sikil pendukung manual gampang lan cepet dioperasikake.

Pasokan listrik surya lan batere

Panel surya 4 pcs 180W. Contone, wektu efektif pangisian daya surya diitung nganti 5 jam saben dina. 180 * 4 * 5 = 3600W, kekuwatan iki bisa bertahan nganti 1 dina. Sampeyan bisa urip ing wayah awan kanthi batere 12 pcs 2V 400AH.

4m2Treler sing dipimpin seluler surya duwe mode pasokan listrik independen lan tanpa gangguan lan kinerja dhuwur. Aman, dipercaya, stabil, rame, ramah lingkungan lan ora diwatesi karo lokasi geografis.

1. Ukuran: 2700 × 1800 × 2300mm, Piranti inersia: 400mm, Tow bar: 1000mm

2. Layar LED ngirit energi warna lengkap ing njaba (P10) ukuran: 2560 * 1280mm

3. Sistem angkat hidrolik: silinder hidrolik impor Italia, ketinggian perjalanan 1000m.

4. Konsumsi daya (konsumsi rata-rata): 50W / m2 (diukur).

5. Sistem video multimedia: Dhukungan 4G, U disk, format video mainstream.

Model Surya E-F4(4m2 TRAILER LED MOBILE SOLAR )

Sasis

Merek JCT Ukuran Eksternal 2700mm (L) x1800mm (W) x2300mm (H)
Rem Tangan / Hidrolik Tirus Ban karet padhet
Sikil nyangga 4 pcs    

Layar hemat energi LED

Ukuran Layar 2560mm (W) * 1280mm (H) Dot Pitch 10 mm
Ukuran Modul 320mm (W) * 160mm (H) Padhang ≥5500cd / m²
Max DayaKonsumsi 150W / m2 Umur umure 100.000 jam

Sistem angkat hidrolik

Sistem Angkat Hidrolik Angkat kisaran 1000m
Sistem Puter Hidrolik Layar bisa muter 360 derajat
Level Wing-lawan Marang angin Level 8 sawise layar angkat 1000mm

Panel surya

Ukurane 1480mm x 670mm * 4 pcs Kekuwatan 180W * 4 = 720W

Kontrol surya

Tegangan input 9-36V Tegangan output 24V
Daya pangisian daya sing dirating 720W / 24V    
Kekuwatan maksimum susunan fotovoltaik 1170W / 24V  

Batere

Ukurane

181mm * 158mm * 356mm

Spesifikasi

2V400AH * 12 pcs = 9.6KWH

Sistem Kontrol Multimedia

Pamuter Nova TB4-4G Kertu panampa Nova MRV316
Sensor luminance Nova    

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita