• 20ft LED CONTAINER-WITHOUT CHASSIS

    20ft LED CONTAINER-TANPA CHASSIS

    Model: E-CON20

    CT 20-kaki dipimpin kontainer tanpa sasis (Model : E-CON20) minangka toko tampilan seluler (jendela) sing anyar lan trep kanggo perusahaan kanggo nampilake produk lan promosi merek.
  • 40ft LED CONTAINER-FOTON AUMAN

    40ft LED CONTAINER-FOTON AUMAN

    Model: E-C40

    40ft LED CONTAINER-FOTON AUMAN (Model : E-C40) sing disesuaikan karo Jingchuan diowahi lan diproduksi nganggo sasis semi-trailer. Kendaraan panggung dilengkapi layar LED warna-warni ruangan gedhe kanthi luas layar 40 meter persegi. Cocog kanggo acara lan stasiun TV kanthi skala amba amarga siaran lan siaran langsung, bisa nyipta siaran langsung lan siaran ulang.
  • 15ft led container-without chassis

    15ft dipimpin wadhah sasis-tanpa sasis

    Model: E-TW4800

    Ing pasar jaban rangkah, kontainer sing dipimpin ana ing tahap pangembangan lan pertumbuhan sing cepet. Saiki, biaya kendaraan kontainer sing dipimpin ing China udakara 30% -50% produk ing luar negeri sing padha. Iki ngidini kita duwe rega sing luwih gedhe.
  • 20ft LED CONTAINER-WITHOUT CHASSIS

    20ft LED CONTAINER-TANPA CHASSIS

    Model: E-CON20-40s

    Ing pasar jaban rangkah, kontainer sing dipimpin ana ing tahap pangembangan lan pertumbuhan sing cepet. Saiki, biaya kendaraan kontainer sing dipimpin ing China udakara 30% -50% produk ing luar negeri sing padha. Iki ngidini kita duwe rega sing luwih gedhe.
  • 40ft LED Container-CIMC

    40ft LED Container-CIMC

    Model: E-CON40

    JCT 40ft LED Container-CIMC (Model : E-CON40) minangka kendaraan khusus sing trep kanggo pagelaran seluler lan bisa dipasang dadi panggung. Kontainer LED 40ft dilengkapi layar gedhe LED ruangan, panggung hidrolik kanthi otomatis, lan audio profesional lan lampu.