6㎡ Trailer sing dipimpin seluler

Katrangan singkat:

Model: E-F6

Cuplikan LED seluler JCT 6m2 (Model: E-F6) minangka produk anyar saka seri trailer sing diluncurake dening perusahaan JingChuan ing taun 2018. Adhedhasar trailer pimpinan seluler utama E-F4, E-F6 nambah area layar LED banjur nggawe ukuran layar 3200 mm x 1920 mm. Nanging yen dibandhingake karo produk liyane ing seri trailer, ukurane ukurane luwih cilik.


Detail Produk

Tag Produk

Model:E-F6

JCT 6m2trailer LED seluler (Model: E-F6) minangka produk seri seri trailer sing diluncurake dening perusahaan JingChuan ing taun 2018. Adhedhasar trailer pimpinan seluler utama E-F4, E-F6 nambah area layar LED lan nggawe ukuran layar 3200 mm x 1920 mm. Nanging yen dibandhingake karo produk liyane ing seri trailer, ukurane ukurane luwih cilik. Dadi 6m2 Cuplikan LED seluler duwe kejutan gambar visual sing luwih kuat lan luwih gampang parkir lan ngoper papan parkir ing kahanan sing rame ing wektu sing padha.

Perusahaan JCT kanthi mandhiri nggawe pilar pandhuan puteran kanggo nggabungake sistem pendukung lan sistem angkat lan rotasi hidrolik bebarengan sing nyadari rotasi 360 derajat tanpa sudut mati, nambah efek komunikasi, lan cocog banget kanggo kutha, majelis, aplikasi acara sing rame kayata lapangan olahraga outdoor .

Tampilan fashion, teknologi dinamis

Ing 6m2trailer LED seluler (Model : E-F6) ngowahi desain streamline tradisional produk sadurunge dadi desain tanpa kerangka kanthi garis sing resik lan apik lan pinggir sing tajam, kanthi lengkap nggambarake ilmu sains, teknologi lan modernisasi. Iki cocog banget kanggo ngontrol lalu lintas, kinerja, pameran mode, peluncuran mobil lan kegiatan liyane kanggo tren mode utawa teknologi utawa produk canggih.

11
12

Sistem angkat hidrolik sing diimpor, aman lan stabil

6m2Cuplikan sing dipimpin seluler seluler nggunakake sistem angkat hidrolik sing diimpor kanthi dhuwur lelungan 1.3m lan aman lan stabil. Dhuwur layar LED bisa diatur miturut kabutuhan lingkungan kanggo mesthekake yen pamirsa bisa entuk sudut pandang sing paling apik.

14
13

Desain bar daya tarik unik

6m2  trailer sing dipimpin seluler dilengkapi piranti inersia lan rem tangan, lan bisa ditarik nganggo mobil kanggo nindakake siaran lan publisitas. Struktur mekanik sikil pendukung manual gampang lan cepet dioperasikake.

15
16

Parameter teknis produk

1. Ukuran umume: 4965 * 1800 * 2680mm, sing rod tarik: 1263mm;

2. Layar warna kebak ruangan LED (P6) ukuran: 3200 * 1920mm;

3. Sistem angkat: silinder hidrolik diimpor saka Italia kanthi stroke 1300mm;

4. Dilengkapi karo sistem puter maneh multimedia, ndhukung 4G, USB flash disk lan format video mainstream;

Model

E-F6(6m2 Cuplikan sing dipimpin seluler)

Sasis

Merek JCT Ukuran eksternal 4965mm (L) * 1800mm (W) * 2680mm (H)
Sikil nyangga 4 pcs Tirus Ban karet padhet
Massa Trailer Bruto (GTM)  1228KG Rem Tangan / Hidrolik

Layar LED

Ukuran Layar 3200mm × 1920mm Dot Pitch P3 / P4 / P5 / P6
Umur umure 100.000 jam    

Sistem angkat hidrolik

Sistem Angkat Hidrolik Angkat Range 1300mm
Sistem Puter Hidrolik Layar bisa muter 360 derajat
Level Wing-lawan Marang Level 8 angin sawise layar angkat 1300mm

Parameter daya

Tegangan Input Fase tunggal 220V Tegangan Output 220V
Saiki 20A    

Sistem Kontrol Multimedia

Pamuter Nova Kertu panampa Nova
Penguat daya 250W * 1pc Juru bicara 100W * 2 pcs
Sensor luminance Nova    

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita