4㎡ MOBILE LED TRAILER

Katrangan singkat:

Model: E-F4

Cuplikan LED mobile Jingchuan 4㎡ (Model : E-F4) diarani "sparrows mung sithik, nanging duwe limang bagean", lan diarani "BMW mini" ing seri trailer jingchuan.


Detail Produk

Tag Produk

Jingchuan 4Trailer trailer LED seluler(ModelE-F4) diarani "manuk cilik mung sithik, nanging kabeh duwe lima bagean", lan diarani "BMW mini" ing seri trailer jingchuan. Ukuran sakabehe trailer iklan LED 4㎡mobile mung 2914mm * 1800mm * 2260mm, kurang saka 5 meter persegi bisa digunakake kanggo parkir E-F4, sing ora mengaruhi lalu lintas dalan lan ngirit biaya sewa situs kanggo sawetara pusat kutha, alun-alun lan acara liyane. Sanalika, produk kasebut dilengkapi dhukungan, angkat hidrolik, puteran lan sistem liyane, fungsi lengkap; Ukuran layar 2560mm * 1280mm, lan layar warna ruangan ruangan dilengkapi definisi ultra-dhuwur, sing isih bisa menehi pengalaman gambar visual sing paling apik.

360° layar sing bisa diputer

Dukungan integrasi trailer 4㎡mobile , aplikasi acara rame kayata lapangan olahraga ruangan.

13 (1)
13 (2)

Penampilan fashion, ilmu pengetahuan lan teknologi mindhahake perasaan

Ganti gaya lini produk, awak tradisional nggunakake desain tanpa bingkai, garis resik, sudut, sing nggambarake kabeh pangertene lan ilmu pengetahuan modern lan teknologi. Khusus cocog kanggo kontrol lalu lintas, kinerja, acara hipster, kayata peluncuran mobil elektronik, yaiku kegiyatan tren fashion lan teknologi canggih utawa produk, lan media liyane kanggo promosi sing paling apik.

详情图1
详情图2

Sistem hidrolik impor, keamanan lan stabilitas

Keamanan lan stabilitas sistem hidrolik sing diimpor, bisa lelungan 1000 mm; Bisa diatur miturut sarat lingkungan, layar LED, priksa manawa para pamirsa entuk Sudut sing paling apik.

a (5)
14

Sistem hidrolik impor, keamanan lan stabilitas

Keamanan lan stabilitas sistem hidrolik sing diimpor, bisa lelungan 1000 mm; Bisa diatur miturut sarat lingkungan, layar LED, priksa manawa para pamirsa entuk Sudut sing paling apik.

Desain bar daya tarik unik

Cuplikan 4㎡mobile sing dilengkapi piranti inersia lan rem tangan, nggunakake mobil bisa ditarik supaya bisa dipindhah, ing endi luwih akeh wong sing siaran lan publisitas, ing endi kudu dipikirake; Pilih struktur mekanik sikil dhukungan manual, operasi sing gampang lan cepet;

Parameter teknis produk

1. Ukuran umume: 2914 * 1800 * 2260mm, sing 400mm minangka piranti inersia, lan rod traksi: 1000mm;

2. Layar warna lengkap ruangan LED (P3 / P4 / P5 / P6) ukuran: 2560 * 1280mm;

3. Sistem angkat: silinder hidrolik diimpor saka Italia kanthi stroke 1000mm;

4. Dilengkapi karo sistem puter maneh multimedia, ndhukung 4G, USB flash disk lan format video mainstream;

Model E-F4(4 trailer LED seluler)

Sasis

Merek JCT Ukuran Eksternal 2914 * 1800 * 2260mm
Massa Trailer Bruto (GTM)  730KG Tirus Ban karet padhet
Sikil nyangga 4 pcs Rem Gagang / Hidrolik

Layar LED

SIZE Layar 2560mm (W) * 1280mm (H) Dot Pitch P3 / P4 / P5 / P6
Umur umure 100.000 jam    

Sistem angkat hidrolik

Angkat HidrolikSistem Angkat Range 1000mm
Sistem Puter Hidrolik Layar bisa muter 360 derajat
Level Wing-lawan Marang Level 8 angin sawise layar angkat 1000mm

Parameter daya

Tegangan Input 220V Tegangan Output 48V
Saiki 15A Konsumsi daya rata-rata 0.3kwh / ㎡

Sistem Kontrol Multimedia

Konfigurasi opsional Layar LED & Daya batere & transmisi mekanik ora opsional

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita