6㎡ mobile led trailer kanggo promosi produk

Katrangan singkat:

Model: E-F6

Trailer LED seluler JCT 6m2 (Model:E-F6) minangka produk anyar saka seri trailer sing diluncurake dening perusahaan JingChuan ing taun 2018. Adhedhasar trailer sing dipimpin seluler E-F4, E-F6 nambahake area permukaan layar LED lan nggawe ukuran layar 3200 mm x 1920 mm.Nanging dibandhingake karo produk liyane ing seri trailer, iku wis ukuran layar relatif cilik.


Detail Produk

Tag produk

Model:E-F6

JCT 6m2trailer LED seluler (Model: E-F6) minangka produk anyar saka seri trailer sing diluncurake dening perusahaan JingChuan ing taun 2018. Adhedhasar trailer sing dipimpin mobile E-F4, E-F6 nambahake area permukaan layar LED lan nggawe ukuran layar. 3200 mm x 1920 mm.Nanging dibandhingake karo produk liyane ing seri trailer, iku wis ukuran layar relatif cilik.Dadi 6m2trailer LED mobile wis kejut kuwat saka gambar visual lan iku luwih gampang kanggo parkir lan ngalih panggonan parkir ing kahanan rame ing wektu sing padha.

Perusahaan JCT kanthi mandiri ngembangake pilar pandhuan puteran kanggo nggabungake sistem pendukung lan sistem angkat hidrolik lan rotasi bebarengan sing nyadari rotasi 360 derajat tanpa sudut mati, nambah efek komunikasi, lan utamané cocok kanggo kutha, perakitan, aplikasi acara sing rame kayata lapangan olahraga ruangan. .

Spesifikasi
Penampilan trailer
Bobot reged 1280 kg ukuran 4965 × 1800 × 2050 mm
kacepetan maksimum 120Km/j Poros tunggal 1500kg Jerman ALKO
Pecah Crash brake lan rem tangan
Layar LED
ukuran 3200mm * 1920mm Ukuran Modul 320mm (W) * 160mm (H)
Merk cahya kinglight Titik Titik 4 mm
padhang ≥6500cd/㎡ Umur urip 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata-rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Maks 750w/㎡
Power Supply Meanwell IC DRIVE ICN2153
kertu nampa Nova MRV316 Fresh rate 3840
Bahan lemari wesi Bobot kabinet Besi 50kg
Mode pangopènan Service mburi Struktur piksel 1R1G1B
metode kemasan LED SMD1921 Tegangan operasi DC5V
Daya modul 18W metode scanning 1/8
HUB HUB75 Kapadhetan piksel 62500 Titik/㎡
Resolusi modul 80*40 titik Frame rate/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut pandang, flatness layar, reresik modul H: 120 ° V: 120 ° ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20~50 ℃
dhukungan sistem Windows XP, WIN 7,
Inrush saiki 20A konsumsi daya rata-rata 250w/㎡
Sistem Pamuter
Pamuter NOVA Modhel TB50-4G
Sensor cahya NOVA
Sistem swara
Power amplifier Output daya Unilateral: 250W Speaker Konsumsi daya maksimal: 50W * 2
Sistem Hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ndhukung sikil 4 pc
Hydraulic ngangkat: 1300 mm Lipat layar LED 640 mm
Kaluwihan:
1, bisa ngangkat 1300MM, bisa muter 360 derajat.
2, kanthi rem listrik lan rem tangan!
3, Lampu Trailer kanthi sertifikasi EMARK, kalebu lampu indikator, lampu rem, lampu giliran, lampu sisih.
4, karo 7 sirah sambungan sinyal inti!
5. loro fender ban
6, 10mm chain safety, 80 kelas dirating ring
7, Lampu trailer kanthi standar AS, sertifikasi EMARK
8, kabeh kendaraan proses galvanis
9, kertu kontrol padhange, kanthi otomatis nyetel padhange.
11, LED Play bisa dikontrol kanthi nirkabel!
12. Pangguna bisa ngontrol SIGN LED saka jarak jauh kanthi ngirim pesen SMS.
13, dilengkapi modul GPS, bisa ngawasi posisi trailer sing dipimpin.

Penampilan fashion, teknologi dinamis

6m iki2trailer LED seluler (Model: E-F6) ngganti desain streamline tradisional produk sadurunge dadi desain tanpa bingkai kanthi garis sing resik lan rapi lan sudhut sing cetha, kanthi nggambarake rasa ilmu, teknologi lan modernisasi.Iku utamané cocok kanggo kontrol lalu lintas, kinerja, fashion show, peluncuran mobil lan aktivitas liyane kanggo tren fashion utawa teknologi mutakhir utawa produk.

11
12

Sistem angkat hidrolik impor, aman lan stabil

6m2trailer sing dipimpin seluler solar nganggo sistem angkat hidrolik sing diimpor kanthi dhuwur lelungan 1.3m lan aman lan stabil.Dhuwur layar LED bisa diatur miturut kabutuhan lingkungan kanggo mesthekake yen pamirsa bisa entuk sudut pandang sing paling apik.

14
13

Desain bar traksi sing unik

6m2trailer mimpin seluler dilengkapi piranti inersia lan rem tangan, lan bisa ditarik kanggo mindhah mobil kanggo nindakake siaran lan publisitas.Struktur mekanik sikil ndhukung manual gampang lan cepet dioperasikake.

15
16

Parameter teknis produk

1. Sakabèhé ukuran: 4965 * 1800 * 2680mm, kang rod doyo tarik: 1263mm;

2. LED outdoor full color screen (P6) ukuran: 3200*1920mm;

3. Sistem ngangkat: silinder hidrolik sing diimpor saka Italia kanthi stroke 1300mm;

4. Dilengkapi sistem puter maneh multimedia, ndhukung 4G, usb flash disk lan format video mainstream;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita