TRUCK MOBILE LED 6m - Foton Aumark

Katrangan singkat:

Model: EW3360

JCT 6m LED TRUCK MOBILE - Foton Aumark (Model : E-W3360) diowahi nganggo sasis Foton Aumark lan layar hemat energi warna ruangan ruangan LED. Awak truk E-W3360 LED MOBILE TRUCK kurang saka 6 meter, bisa dilisensi lan didhukung


Detail Produk

Tag Produk

JCT TRUCK MOBIL LED 6m - Foton Aumark(Model: E-W3360)diowahi nganggo sasis Foton Aumark lan layar hemat energi warna ruangan ruangan LED. Awak truk E-W3360 LED MOBILE TRUCK kurang saka 6 meter, bisa diwenehi lisensi lan nyopir. Sawise desain sasis kendaraan cilik didaftar lan dilisensi, mula bisa bebas pindhah ing kutha tanpa kena pengaruh sing rame saka dalan lan mblokir dalan. Jingchuan E-W3360 LED MOBILE TRUCK dilengkapi sistem puter maneh multimedia, ndhukung puter maneh disk U, lan ndhukung format video mainstream. Wis dadi terminal pariwara sing bisa pindhah kanthi bebas, ngganti informasi, strategi komunikasi lan lokasi kapan wae. Iki nduweni peran penting ing promosi produk lan narik pelanggan. Minangka operator komunikasi pariwara anyar sing nggabungake pariwara, rilis informasi, lan siaran langsung. Minangka pilihan kaping pisanan kanggo promosi pangguna.

Cilik lan luwih alus, nanging ora luwih gampang

Sanajan sasis truk cilik sing luwih cilik lan kompak diadopsi, 100% platform media diwarisake saka truk sing luwih gedhe: layar warna LED lengkap 6.2m2, layar strip abang siji, kothak lampu roller, fleksibel lan gampang.

11
7

Optimisasi fungsi kanggo wong

TRUCK MOBIL LED 6m nggunakake sistem kontrol optimisasi media internal anyar, sing luwih trep kanggo pangopènan lan operasi; Pintu sisih mbukak sing mbukak, tangga sing bisa dipindhah lan desain liyane sing digawe manusiawi, ditambah tata letak optimasi sistem listrik, dadi luwih wajar lan aman, gampang digunakake.

Break liwat kontrol, Kutha darmabakti

Sawise desain sasis kendaraan cilik didaftar lan dilisensi, mula bisa bebas pindhah ing kutha tanpa kena pengaruh sing rame saka dalan lan mblokir dalan. Pancen nyadari pariwara sing ana gandhengane lan mlebu ing saben pojok kutha.

6
8

Eu standar, proteksi lingkungan karbon rendah

Selaras karo standar internasional, sasis truk sing memenuhi standar emisi Euro EuroⅤ / Euro adopted diadopsi kanthi seragam, sing bisa ngirit energi, nyuda emisi, lan nyuda watesan lingkungan.

Spesifikasi paramèter (standar)

1. Ukuran umume: 5995 * 2190 * 3300mm

2. Layar tampilan warna LED outdoor (P6) ukuran: 3520 * 1920mm

3. Layar tampilan abang tunggal ruangan sisih tengen (P10) ukuran: 3520 * 320mm

4. Layar mburi ruangan mburi abang tunggal (P10) ukuran: 1280 * 1440mm

5. Dilengkapi sistem roller digital, bisa muter 1-4 gambar iklan statis ing daur ulang.

6. Konsumsi daya (konsumsi rata-rata): 0,3 / m / H, total konsumsi rata-rata.

7. Dilengkapi karo sistem pemrosesan video ngarep kanggo siaran langsung utawa siaran ulang lan game bal, ana 8 saluran, lan layar bisa diganti sakarepe.

8. Daya wektu cerdas ing sistem bisa nguripake utawa mateni layar LED.

9, dilengkapi sistem puter maneh multimedia, dhukungan puter maneh disk U, ndhukung format video mainstream.

10. Dilengkapi karo generator generator sing sepi banget, daya 8KW.

11. Voltase input yaiku 220V, wiwit saiki 25A.

Model

E-W3360(TRUCK MOBILE LED 6m-Foton Aumark)

Sasis

Merek Fonton Aumark Ukuran Eksternal 5995mm * 2190mm * 3300mm
Kekuwatan Cummins Bobot total 4495KG
Standar Emisi EuroⅤ / Euro Ⅵ Bobot curb 4250KG
Dhasar rodha 3360mm Kursi Single row 3 kursi

Layar LED

Ukuran Layar 3200 * 1920mm Dot Pitch P3 / P4 / P5 / P6
Umur umure 100.000 jam    

Layar bar LED

Ukuran Layar sisih sisih 3200mm * 320mm Ukuran Layar mburi 1280mm * 1440mm
Dot Pitch 10 mm Padhang ≥5000cd / m²
Umur umure 100.000 jam    

Kothak lampu roller

Ukuran kanvas 3100mm * 1500mm Diameter Rol 75 mm
Tenaga Motor ≥60W Mode kontrol Remote cerdas

Grup Generator Silent

Kekuwatan 8KW
Nomer sakasilinder 4-silinder digawe adhem banyu

Parameter daya

Tegangan Input

220V

Tegangan Output

220V

Saiki

30A

Konsumsi daya rata-rata

0,5kwh / ㎡

Sistem Kontrol Multimedia

Ngawasi Dhukungan input sinyal 8 arah
Pamuter media kanthi macem-macem jinis konektor video sing digunakake umum, kasedhiya kanggo PC, kamera lan liya-liyane.

Swara

120W

Juru bicara

200W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita